Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom Anderlecht voorligt op Club Brugge in de strijd om Lombaerts

Waarom Anderlecht voorligt op Club Brugge in de strijd om Lombaerts

Nicolas Lombaerts wil de deur bij Zenit Sint-Petersburg graag achter zich dichttrekken en staat open voor een terugkeer naar België. De toekomstige vader is bereid om loon in te leveren om zo zijn gezin op de eerste plaats te zetten. Club Brugge en Anderlecht ruiken hun kans, maar Paars-Wit lijkt momenteel in pole position te liggen om de Rode Duivel binnen te halen.

Zenit vroeg aanvankelijk 4,5 miljoen euro voor de centrale verdediger, maar intussen zijn de Russen bereid om de transferprijs te laten zakken. Afgelopen zondag zat Lombaerts naar verluidt op de tribunes in Jan Breydel, maar de onderhandelingen met RSCA zouden in een verder gevorderd stadium zitten.

De belangrijkste reden daarvoor is dat Club de 31-jarige speler niet meer dan een tweejarig contract wil aanbieden. Anderlecht – dat wanhopig op zoek is naar versterking in de verdediging – zou Lombaerts zelfs een verbintenis van 4 jaar willen voorschotelen.

Bijkomend feit is dat Michel Preud’homme met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Benoît Poulain en Brandon Mechele al over vier centrale verdedigers beschikt. Mechele wordt wel gelinkt aan een uitleenbeurt naar onder meer Zulte Waregem, maar Blauw-Zwart gaf eerder al aan dat het zijn jeugdproduct graag aan boord houdt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws