Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vrouw Butelle reageert scherp op kritiek op haar man

Daarom is Ludovic Butelle zichzelf niet

Ludovic Butelle ging tegen Standard niet vrijuit bij de 1-2, toen hij het spel te snel wilde hervatten en de bal daardoor inleverde bij Alexander Scholz, die vervolgens Junior Edmilson de 1-2 aanbood. 

Het Franse sluitstuk kreeg daarvoor zowel van analisten als supporters de nodige kritiek te slikken. Zo wordt gezegd dat hij op dit moment niet zijn niveau van vorig seizoen haalt.

Zijn vrouw, Sophie Butelle, heeft het moeilijk met die kritiek en dat laat ze op Twitter duidelijk merken. “Geen recht op een fout. Iedereen bekijkt je. De ene dag een held, de volgende een nul. Deze wereld…”, schreef ze. Een niet mis te verstane boodschap voor de criticasters dus.

Een reminder voor de critici

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws