Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vreven ergert zich aan Club-speler: “Niet normaal”

Vreven ergert zich aan Club-speler Niet normaal

Waasland-Beveren zag tijdens de huidige zomermercato met onder meer Thibault Moulin en Steeven Langil twee sterkhouders naar Legia Warschau trekken. Twee uitgaande transfers waar Stijn Vreven vanzelfsprekend niet blij van wordt. De trainer van Waasland-Beveren had enkele alternatieven op het oog, maar zij zagen een avontuur op de Freethiel niet zitten.

Waasland-Beveren verloor zijn eerste twee competitiewedstrijden tegen Charleroi en Zulte Waregem en dat zorgt logischerwijs voor de nodige frustraties bij Vreven. Zeker als hij ziet over welke middelen collega-trainer Francky Dury beschikt bij Essevee.

“Als ik hun bank zag: niet normaal”, zucht Vreven in HLN. “Ik begrijp dat niet. Zo’n Coopman gaat van de bank van Club Brugge naar de bank van Zulte Waregem. Bij ons zou die zoveel meer spelen. Naessens net hetzelfde. We hadden hen allemaal op ons lijstje staan.”

De Waaslanders lijken hoe dan ook nog op zoek te moeten gaan naar versterkingen. Een diepe spits, een nummer 10 en een flankspeler staan daarbij met stip genoteerd op het verlanglijstje.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws