Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen is tevreden met Champions League-loting: “Een heel ander gegeven”

Vossen reageert tevreden op Champions League-loting

Club Brugge werd donderdagavond ingedeeld in Groep G en neemt het in de Champions League op tegen Leicester City, FC Porto en Kopenhagen. Jelle Vossen kan daar wel vrede mee nemen.

“Dit is een mooie loting”, opent de Brugse aanvaller. “Leicester is de kampioen van Engeland. Porto heeft een rijke geschiedenis in de Champions League en Kopenhagen is een haalbare kaart. Of dit een geweldige meevaller is? Misschien wel, maar het blijft wel de Champions League. Dit is voetbal van het hoogste niveau. Het zal heel moeilijk worden.”

“Uiteraard is dit een heel ander gegeven dan bijvoorbeeld Manchester City of Barcelona. Als we tegen die ploegen uitkomen, wordt het een heel ander verhaal. Maar we mogen onze poule niet onderschatten. Leicester City is tenslotte de kampioen van de Premier League. Ook Porto en Kopenhagen hebben een sterk team.”

“Ik denk dat iedereen wel had gehoopt op één droomaffiche, maar we mogen tevreden zijn. Leicester klinkt niet als Real Madrid of Barcelona, maar het blijft een grote ploeg. We moeten gewoon genieten en ambitieus zijn. Onze doelstelling is overwinteren. We moeten proberen zo hoog mogelijk te mikken en proberen naar de volgende ronde te gaan”, besluit Vossen tegenover Radio 1.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws