Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Voormalig smaakmaker Jupiler Pro League genoemd bij Club Brugge’

'Voormalig smaakmaker Jupiler Pro League genoemd bij Club Brugge'

Club Brugge lijkt zich tijdens de huidige zomermercato nog vooral te willen beperken tot het langer aan boord houden van zijn sterkhouders. Als er zich echter opportuniteiten voordoen, is Blauw-Zwart bereid om daarover te praten. Zeker nu Lior Refaelov zo’n 8 tot 10 weken aan de kant staat door een operatie aan de pubis.

Club zou geïnformeerd hebben naar een oude bekende uit de Jupiler Pro League. Mehdi Carcela was jarenlang één van de cruciale pionnen op het middenveld van Standard en verkaste in 2015 naar Benfica. Daar vergaarde hij afgelopen seizoen slechts 804 speelminuten en ook in het huidige voetbaljaar zou de 27-jarige Marokkaan niet in de plannen van trainer Rui Vitoria passen.

Naast Club Brugge zouden ook Anderlecht en Standard tijdens de huidige zomermercato geprobeerd hebben om de middenvelder binnen te halen. De speler zelf heeft volgens Noticias Ao Minuto echter geen interesse in een terugkeer naar België.

Carcela verkiest een avontuur in de Ligue 1 of de Bundesliga. Benfica is dan weer geneigd om gehoor te geven aan de Belgische topclubs, aangezien de voorstellen van de Franse en Duitse geïnteresseerden financieel gezien minder interessant zijn. Naast Carcela prijken er nog 2 namen op het lijstje om Refaelov op te volgen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws