Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vincent Mannaert is duidelijk over transferplannen Club Brugge

Vincent Mannaert is duidelijk over transferplannen Club Brugge

Donderdagavond om 18u weet Club Brugge welke tegenstanders het straks in de ogen mag kijken in de Champions League. De hamvraag is of Blauw-Zwart door het langdurig uitvallen van Lior Refaelov en met het oog op het kampioenenbal nog op zoek gaat naar een vervanger voor de Israëliër. Vincent Mannaert doet de Brugse transferplannen uit de doeken.

“Eigenlijk moet Club pas extra versterking overwegen als donderdag bij de loting van de Champions League zou blijken dat Club in een haalbare groep is terechtgekomen”, vertelde Jan Ceulemans onlangs aan Het Nieuwsblad.

Onze CEO is het echter niet eens met de uitspraak van Caje. “We hebben voor de start van de competitie gezegd dat het ons hoofddoel is om de titel te verlengen. Ons tweede doel is om ons kunnen te tonen in de Champions League, zeker thuis.”

“Maar we gaan ons transferbeleid niet aanpassen in functie van de loting. Als er zich een opportuniteit voordoet, zullen we niet aarzelen, maar we hebben vertrouwen in de spelers die er nu al zijn. Bovendien is Izquierdo (tegen het begin van de Champions League, nvdr) ook opnieuw fit”, besluit Mannaert bij Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws