Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vertrekt Van Rhijn nu alweer bij Club Brugge?

Lof voor Van Rhijn Outstanding

Na het vertrek van Thomas Meunier naar PSG moest Club deze zomer op zoek naar een nieuwe rechtsachter en die vond het uiteindelijk in de persoon van Ricardo van Rhijn. De Nederlander, die overkwam van Ajax, moest eerst nog enkele weken geduld oefenen, maar maakte vorige zondag dan toch zijn debuut voor Blauw-Zwart.

En wie weet was het meteen wel de laatste keer dat hij in een shirt van Club te bewonderen was, want Tuttosport beweert dat Inter Milan nog zou kunnen aankloppen voor Van Rhijn. De Italiaanse topclub is dringend op zoek naar een flankverdediger en greep al naast Stephan Lichtsteiner (Juventus) en Domenico Criscito (Zenit).

Daardoor zou Van Rhijn nu één van de drie overgebleven opties zijn voor Inter, dat tegenwoordig getraind wordt door Frank de Boer. Die kent Van Rhijn natuurlijk door en door, want de twee werkten de voorbije vijf jaar samen bij Ajax. Mathieu Debuchy (Arsenal) en Fabio Coentrão (Real Madrid) zouden de twee andere namen op het lijstje van de Nerazzurri zijn.

De kans dat Van Rhijn de deur in Jan Breydel nu al achter zich dichttrekt, lijkt ons hoe dan ook bijzonder klein. Club zou in dat geval immers enkel Dion Cools overhouden op de rechtsachterpositie. De speler zelf voelt zich bovendien goed in zijn vel bij Blauw-Zwart en pakte afgelopen zondag tegen Standard uit met een goeie debuutwedstrijd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws