Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe ziet Champions League droom uiteen spatten: “Kinderlijk teleurgesteld”

Verhaeghe ziet Champions League droom uiteen spatten Kinderlijk teleurgesteld

Club Brugge mocht donderdagavond voor het eerst sinds 2005 nog eens proeven van de Champions League-loting. Grote kleppers kwamen er niet uit de bus, maar in een groep met Leicester City, FC Porto en Kopenhagen liggen er wel mogelijkheden om Europees te overwinteren. Voor Bart Verhaeghe had het allemaal toch nét iets meer mogen zijn…

Toen in Monaco het papiertje met Club Brugge tevoorschijn kwam, waren er nog 3 mogelijkheden: groep A met PSG en Arsenal, groep C met Barcelona en Manchester City en groep G met Leicester City en FC Porto. Onze voorzitter hoopte vurig op groep C.

“Ik ben supporter van Barcelona”, vertelt Verhaeghe aan HLN. “Ik had dolgraag tegen hen gespeeld. Toen we die groep misliepen, was en ben ik nog steeds kinderlijk teleurgesteld. En je kunt wel zeggen dat we telkens een pandoering riskeerden, maar dan hadden we tenminste eens in Camp Nou en in het Etihad Stadium gestaan”, lacht hij.

Maar het werd dus groep G. “Leicester en Porto zijn verdorie sterke ploegen. Ik hoor hier en daar al vanuit België dat de groep ‘haalbaar’ is, maar dan moeten die mensen toch eens dieper de ploegen analyseren. Ik hoop dat de spelers hun kop ervoor leggen. Je bent pas een ware kampioen als je het succes kunt bevestigen. Als voorzitter sluit ik mij aan bij de kritiek van onze trainer op de nederlaag in Kortrijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws