Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe vergelijkt werkwijze Club Brugge met Rode Duivels

Verhaeghe komt nog eens terug op incidenten Ik ben maar een gewone mens

Bart Verhaeghe heeft er drukke weken opzitten, want behalve met Club Brugge moest hij zich als ondervoorzitter van de KBVB ook bezighouden met de zoektocht naar een nieuwe bondscoach. In tegenstelling tot Club konden de Rode Duivels deze zomer immers geen successen boeken.

Verhaeghe zag dan ook een belangrijk verschil in aanpak tussen de Rode Duivels en Club Brugge. “Er is – en we hebben dat objectief bekeken – wat te vroeg gestart met de voorbereiding op het EK. Er was een grotere periode van decompressie nodig om opnieuw met goesting en mentaal fris naar dat toernooi te trekken”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

En dat hebben ze bij Club wel al langer begrepen. “Als wij met Club Brugge aan de play-offs beginnen, geven we de spelers ook eerst wat vakantie en nadien gaan we op een korte stage. Die decompressie is belangrijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws