Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez wordt nu al naar de uitgang begeleid bij Cruz Azul

Vazquez wordt nu al naar de uitgang begeleid bij Cruz Azul

Vorige winter was Victor Vazquez vastberaden om Club Brugge te verlaten. De 29-jarige Spanjaard was naar eigen zeggen wat uitgekeken op de Belgische competitie en koos voor een lucratief avontuur bij Cruz Azul. Maar zijn overgang naar de Mexicaanse club blijkt geen onverdeeld succes.

Cruz Azul is na iets meer dan een seizoen nog altijd niet overtuigd geraakt van de ex-middenvelder van Club Brugge. Vazquez heeft – net zoals bij Blauw-Zwart – geregeld te kampen met blessures en vond nog maar één keer de weg naar doel in 18 matchen.

De Mexicaanse tak van ESPN meldt dat Cruz Azul op zoek gaat naar een oplossing voor de Spanjaard. De club wil hem graag verkopen, maar Vazquez zelf lijkt niet meteen geneigd om zijn riante salaris vaarwel te zeggen. Hij ligt nog onder contract tot 2019.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws