Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Vazquez gelinkt aan terugkeer naar Jupiler Pro League’

'Vazquez gelinkt aan terugkeer naar Jupiler Pro League'

Vorige winter ruilde Victor Vazquez het shirt van Club Brugge in voor dat van Cruz Azul. De 29-jarige Spanjaard ging gretig op het lucratieve aanbod van de Mexicaanse club in omdat het naar eigen zeggen zijn laatste kans was om serieus poen te scheppen als profvoetballer.

Vazquez moest één van de absolute sterkhouders worden bij Cruz Azul, maar is er tot dusver niet in geslaagd om zich echt door te zetten in La Primera División de México. Zo vond hij in 18 wedstrijden nog maar één keer de weg naar doel. Zoals je eerder al op BlauwZwartFans kon lezen, mag de gewezen spelverdeler van Club Brugge dan ook andere oorden opzoeken van zijn Mexicaanse werkgever.

Standard ruikt zijn kans en deed volgens Het Nieuwsblad een voorstel aan Vazquez. De middenvelder zou een terugkeer naar België voorlopig echter niet zien zitten. In Jan Breydel vertrok hij immers omdat hij uitgekeken was op de Jupiler Pro League.

Bovendien zou zijn riante salaris een probleem kunnen vormen voor de Rouches. Een uitleenbeurt is een mogelijke creatieve oplossing om de overgang alsnog te laten doorgaan. Als Ajax er niet in slaagt om Hakim Ziyech bij FC Twente los te weken, denken ook de Nederlanders eraan om zich te versterken met Vazquez.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws