Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt vergelijkt Weiler met ex-trainer Club Brugge: “Dan heb je het niet begrepen”

Vandenbempt vergelijkt Weiler met ex-trainer Club Brugge Dan heb je het niet begrepen

RSC Anderlecht koos na een heuse soap voor René Weiler als opvolger van Besnik Hasi. De meningen over de Zwitser zijn tot dusver verdeeld. De ene looft hem voor zijn strenge aanpak, de andere vindt net dat hij spelers als Stefano Okaka niet zomaar aan de kant had mogen schuiven. Peter Vandenbempt maakt de vergelijking met een ex-trainer van Club Brugge.

In een opiniestuk voor Het Nieuwsblad hekelt de analist het gebrek aan winnaarsmentaliteit bij Weiler. “Gevraagd naar de gevolgen bij een eventuele uitschakeling tegen Slavia Praag, reageerde hij laconiek: ‘La vie continue’. Dat klinkt te veel als ene Garrido bij Club Brugge, dan heb je het niet begrepen.”

“Van Holsbeeck moet hem dat toch even uitleggen en daarna samen hopen dat er gauw goed voetbal én resultaten volgen. Enkel dan kan deze man met een interessant plan de strijd winnen. Zo gaat dat aan de top”, besluit Vandenbempt.

Juan Carlos Garrido was van 2012 tot 2013 trainer van Blauw-Zwart. De Europese uitschakeling tegen het Poolse Slask Wroclaw en het matige spelniveau kostten de Spanjaard uiteindelijk zijn kop.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws