Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken vol lof over ploegmaat: “De meest talentvolle die hier rondloopt”

Vanaken vol lof over ploegmaat De meest talentvolle die hier rondloopt

Hans Vanaken streek in de zomer van 2015 bij Club Brugge neer en loste in zijn eerste seizoen bij Blauw-Zwart meteen de torenhoge verwachtingen in. “Maar zeggen dat ik echt de kampioenenmaker ben, vind ik overdreven”, reageert de 23-jarige middenvelder. “We hebben het als ploeg gedaan.” 

Naast Vanaken was ook Engels een cruciale pion op weg naar die felbegeerde veertiende landstitel. “Op dit moment is Bjorn misschien toch wel de meest talentvolle speler die hier rondloopt. Hij is echt ongelooflijk goed en stond er na zijn blessures altijd meteen. Volgens mij gaat Bjorn ook nog hogerop geraken. Er is alleszins veel interesse in hem en ik hoop dat hij het gaat waarmaken.”

“De beste speler waar ik ooit tegen gespeeld heb? Dat is heel moeilijk te zeggen. Tegen Napoli vond ik Dries Mertens bijvoorbeeld heel goed, maar toen zat ik op de bank. Als ik iemand moet aanduiden waar ik echt zelf tegen gespeeld heb, dan denk ik Memphis Depay. Hij was zowel in Manchester als in Brugge heel sterk”, besluit Vanaken tegenover Proximus Talk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws