Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitstekend nieuws uit de Brugse ziekenboeg

Uitstekend nieuws uit de Brugse ziekenboeg

Club Brugge kende de voorbije jaren heel wat blessureleed, maar is momenteel fitter dan ooit. Zeker nu er voor Michel Preud’homme dubbel goed nieuws is vanuit de Blauw-Zwarte ziekenboeg.

Zomeraanwinst Tomás Pina en Brandon Mechele konden maandag voor het eerst voluit met de groep meetrainen. Pina arriveerde met een knieblessure in Jan Breydel, maar volgens HLN is de 28-jarige Spanjaard intussen helemaal hersteld. Er wordt verwacht dat hij komende weken zijn debuut maakt voor Club Brugge.

Mechele scheurde zo’n maand geleden de ligamenten van zijn enkel in de oefenwedstrijd tegen Oudenaarde, maar is eveneens aan de beterhand. Op enkele kwaaltjes na (Simons, Izquierdo en Refaelov bleven maandag uit voorzorg binnen) is de Brugse ziekenboeg helemaal leeg, iets wat de voorbije jaren zelden het geval was.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws