Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Twee redenen waarom Club Brugge niet meer op zoek gaat naar versterking’

'Twee redenen waarom Club Brugge niet meer op zoek gaat naar versterking'

Op donderdag 25 augustus om 18u wordt er in Monaco geloot voor de Champions League-groepsfase. De hamvraag is of Club Brugge zich na het uitvallen van José Izquierdo en Lior Refaelov nog moet versterken met het oog op het kampioenenbal…

Volgens Het Nieuwsblad ziet het er niet naar uit dat Club nog op zoek gaat naar aanvallende versterking. Ook niet na het langdurig uitvallen van Lior Refaelov.

Emiliano Rigoni (Independiente), belofteninternational Joris Kayembe (Porto) en Mehdi Carcela (Benfica) mogen dan wel genoemd worden, maar enkel als er zich opportuniteiten voordoen, zou Blauw-Zwart geneigd zijn om de portefeuille boven te halen.

De reden daarvoor is tweeledig. Enerzijds wordt er rekening gehouden met het feit dat José Izquierdo wellicht toch nog fit geraakt voor de eerste match van de Champions League. Anderzijds wil Club vertrouwen geven aan de huidige spelersgroep en erop toezien dat er bij de terugkeer van Refaelov niet te veel (dure) aanvallers rondlopen op Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws