Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee Club-spelers opgenomen in Flopelftal van de Week

Twee Club-spelers opgenomen in Flopelftal van de Week

Club Brugge verloor afgelopen vrijdag met 1-0 van KV Oostende na een teleurstellende wedstrijd. Twee Club-spelers werden als gevolg van hun matige partij opgenomen in het Flopelftal van de Week.

De ene week is de andere niet. Terwijl er tegen KV Mechelen nog vier Club-spelers in de Ploeg van de Week prijkten, viel er na de wedstrijd tegen KV Oostende niemand van Blauw-Zwart te bespeuren bij de beste 11. Het Laatste Nieuws oordeelde zelfs dat twee manschappen van Michel Preud’homme er in negatieve zin bovenuit staken.

Jelle Vossen en Abdoulay Diaby kregen een plaatsje in het Flopelftal van de Week. Voorts maken ook M. Sylla (Eupen), Ampomah (Waasland-Beveren), Kebano (Genk), Ono (STVV), Barbaric (Kortrijk), Schuermans (Westerlo), Pulido (STVV), Walsh (Genk) en Kaminski (Kortrijk) deel uit van de zwakste 11 van de voorbije JPL-speeldag.

De TOP 11 van afgelopen weekend bestaat uit Perbet (Gent), El Ghanassy (KV Oostende), Chipciu (Anderlecht), Ninis (Charleroi), Dendoncker (Anderlecht), Kums (Gent), Hamalainen (Zulte Waregem), Derijck (Zulte Waregem), Marić (Lokeren), Appiah (Anderlecht) en Moris (KV Mechelen).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws