Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Transferprijs Lombaerts zakt serieus, Club Brugge nog steeds in de running’

Transferprijs Lombaerts zakt, Club Brugge nog steeds in de running

Nicolas Lombaerts is tot op heden nog altijd een speler van Zenit Sint-Petersburg. De 31-jarige verdediger zou voortaan echter graag dichtbij huis voetballen, omdat hij dan meer tijd zou hebben voor zijn toekomstige gezinnetje. Een boodschap die bij Club Brugge en Anderlecht als muziek in de oren klonk, maar de hoge transferprijs gooide tot dusver roet in het eten. 

Officieel bedraagt de transfersom voor Lombaerts nog altijd 4,5 tot 5 miljoen euro, maar volgens Sport/Voetbalmagazine is die prijs intussen gezakt naar zo’n 1,5 miljoen euro. Een bedrag dat Club Brugge volgens diezelfde bron eerder deze zomer al had geboden op de Rode Duivel.

Bij Blauw-Zwart blijven ze het transferdossier alleszins op de voet opvolgen. Als er tijdens de laatste week van de zomermercato een niet te weigeren monsterbod voor Bjorn Engels binnenkomt, zou Club geneigd zijn om Lombaerts alsnog naar Jan Breydel te halen.

Bij Club hopen ze echter dat Engels gewoon in Brugge blijft. Onder meer Anderlecht is eveneens erg geïnteresseerd in de ervaren centrale verdediger. Zeker nu Sebastian De Maio onverwacht naar Fiorentina verkaste.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws