Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Transferdoelwit Club Brugge op weg naar Roeselare’

Transferdoelwit Club Brugge op weg naar Roeselare

Club Brugge versterkte zich tijdens de huidige zomermercato met Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Daarnaast wil Blauw-Zwart met het oog op de Champions League graag nog een vervanger aantrekken voor de onervaren Jens Teunckens. 

Club ziet zowel in Wouter Biebauw (KV Oostende) als in Guillaume Hubert (Standard) het nodige potentieel om de concurrentiestrijd met Sébastien Bruzzese aan te gaan. Maar volgens HLN is de kans erg klein dat Biebauw naar Jan Breydel trekt. De ervaren keeper zou namelijk verregaande onderhandelingen voeren met Roeselare.

De 32-jarige doelman zou een avontuur bij de tweedeklasser verkiezen omdat hij zowel bij KV Oostende als bij Club Brugge geen uitzicht op speelgelegenheid heeft. Opvallend: dinsdag meldde Het Nieuwsblad nog dat Biebauw een niet onaardig contractvoorstel van Roeselare weigerde.

Hoe dan ook lijkt Hubert dichter bij een overgang naar Blauw-Zwart te staan dan Biebauw. De vraagprijs van de Rouches vormt momenteel wel nog een struikelblok voor Club. Bovendien liggen er ook nog enkele alternatieven op tafel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws