Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Striemende kritiek op Jelle Vossen: “Wat is zijn probleem eigenlijk?”

Striemende kritiek op Jelle Vossen Wat is zijn probleem eigenlijk

Het zag er lang naar uit dat Club Brugge de Versluys Arena met een punt zou verlaten, maar Yassine El Ghanassy besliste daar even voor affluiten anders over. Stephan Keygnaert, Chef Voetbal bij Het Laatste Nieuws, schoot achteraf met scherp richting Jelle Vossen.

“Vossen is naar verluidt niet gelukkig met de verdeling van de speelminuten diep in de punt bij Club Brugge. De balans helt té veel in het voordeel van Diaby, vindt Vossen. Maar wat is zijn probleem, eigenlijk? Vossen was in de Supercup niet op de afspraak en evenmin gisteravond in de fonkelnieuwe Versluys Arena. Onzichtbaar – bedolven onder een duin.”

“Geen averechtse jongen in het dagelijkse leven – Jelle zal ongetwijfeld een goede papa zijn voor zijn aanstaande kindje -, maar als voetballer is Vossen alleen maar nuttig in de zestienmeter van de tegenstander, om af te ronden. Van zodra het spelletje een ploegsport wordt, heb je niks aan Vossen – hij kan niet kaatsen, hij kan de bal niet bijhouden, hij is niet snel, hij kan niet combineren, hij kan geen man voorbij… Kortom, Jelle Vossen is geen moderne spits.”

“Zou het kunnen dat hij een misvatting is bij Club? Wat heeft Vossen in de eerste plaats te zoéken in het spelsysteem van Preud’homme, waar de nummer ‘9’ voornamelijk in dienst speelt van het elftal en niet andersom? Op training, met name tijdens het oefenkamp in Garderen, viel het óók de spelersgroep op hoe Vossen veelal in de schaduw werd gezet door een beresterke Wesley. ‘Wanneer krijgt dié eens zijn kans?’, hoor(de) je spelers fluisteren…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws