Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Standard, AA Gent en KV Oostende richten hun pijlen op Brugs jeugdproduct’

'Beloftevolle doelman trekt van Club Brugge naar AA Gent'

Club gaf de voorbije seizoenen aan heel wat jonge spelers een kans, maar lang niet allemaal konden zij een basisplaats afdwingen. Sommigen trekken dan ook hun conclusies en vertrekken al dan niet tijdelijk, zoals deze zomer nog Tuur Dierckx (definitieve transfer naar Antwerp) en Sander Coopman (uitleenbeurt aan Zulte Waregem). Een ander vertrokken jeugdproduct van Club kan mogelijk snel terugkeren aan de Belgische top.

Het Nieuwsblad weet dat zowel Standard, AA Gent als KV Oostende hun oog hebben laten vallen op een speler die een groot deel van zijn opleiding bij Club genoot. De drie clubs zouden de verrichtingen van Birger Verstraete namelijk nauwlettend in de gaten houden.

De 22-jarige middenvelder behoorde van 2011 tot 2014 tot de A-kern van Blauw-Zwart en speelde in die periode acht competitiewedstrijden. Na een uitleenbeurt aan Moeskroen-Péruwelz trok hij een jaar geleden definitief naar KV Kortrijk, waar hij na Nieuwjaar een basisplaats afdwong. Dat kan hem dus mogelijk snel een transfer opleveren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws