Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Select groepje Club-spelers schaart zich achter opvallend initiatief

Select groepje Club-spelers scharen zich achter opvallend initiatief

Met z’n vijven zijn ze tot dusver, het aantal Club-spelers dat de Belgische ontwerpers van 2Young een hart onder de riem steken. Het modehuis slaagde er woensdag namelijk in om toppers als José Izquierdo, Stefano Denswil en Wesley Moraes naar hun studio te lokken voor een exclusieve fotoshoot.

Eerder brachten ook Felipe Gedoz en Boli Bolingoli al een bezoekje aan het modehuis. Ook zij zijn – naast Renato Neto (AA Gent) en Adam Maher (PSV) – gezichten van de nieuwe wintercollectie van het kledingmerk.

“Dit is echt geweldig”, reageren zaakvoerders Thymen en Jietse in HLN. “Voetballers zijn het perfecte uithangbord. Bovendien doen al die sporters dit uit liefde voor de kledij en omdat we een goede band met hen hebben opgebouwd. In hun privé dus, want eigenlijk mag dat niet van hun clubs of managers. Ze verwachten ook geen vergoeding. Al krijgt iedereen uiteraard wat stukken mee.”

En als het van de 19-jarige ondernemers afhangt, blijft het niet bij vijf spelers van de Belgische landskampioen. “Via Boli, de neef van Lukaku, zijn we nu ook tot bij Romelu geraakt. Mocht hij toezeggen, zou dat geweldig zijn. En als we écht mogen dromen? Ronaldo, maar die heeft al zijn eigen lijn. Dus gaan we voor Neymar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws