Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter Club Brugge – Standard is bekend

Scheidsrechter Club Brugge - Standard is bekend

Zondagnamiddag wil Club Brugge de zwakke prestatie en bijgevolg 2-1 nederlaag tegen KV Kortrijk uitwissen. Maar dan moeten Michel Preud’homme en zijn manschappen wel voorbij Standard zien te geraken. 

Zowel Blauw-Zwart als de Rouches kenden een erg matige competitiestart. Club pakte 6 op 12, Standard 5 op 12. Het grote verschil is echter dat Preud’homme door zijn opgebouwde krediet sowieso niet ter discussie staat, terwijl de dagen van Yannick Ferrera geteld lijken…

Scheidsrechter Bart Vertenten wacht zondag de taak om het ongetwijfeld beladen duel tussen Club en Standard in goede banen te leiden. Ook de refs voor Anderlecht – Gent en Genk – Zulte Waregem zijn bekend.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws