Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Samuel Eto’o smeert experimenteel Club Brugge nederlaag aan

Samuel Eto'o smeert experimenteel Club Brugge nederlaag aan

Club Brugge speelde dinsdagnamiddag een evenwichtige oefenwedstrijd tegen Antalyaspor, maar verloor met het kleinste verschil van de nummer 9 uit de Turkse Süper Lig van vorig seizoen. Omwille van veiligheidsoverwegingen werd de match achter gesloten deuren afgewerkt.

Michel Preud’homme begon met deze 11 namen aan de partij: Bruzzese, Van Rhijn, Engels, Mechele, De Bock, Bolingoli, Gedoz, Vormer, Moraes, Limbombe en Storm.

Na 28 minuten voetballen lag balverlies van Gedoz aan de basis van het enige doelpunt van de wedstrijd. Samuel Eto’o nam het geschenk in dank aan, al had hij wat geluk bij de afwerking. Zijn schot week af op het been van Mechele en liet Bruzzese zo kansloos achter. De Kameroense spits kwam in het verleden nog uit voor onder meer Real Madrid, FC Barcelona, Inter, Chelsea en Everton.

In de tweede helft kregen Vanaken, Vossen, Cools en Trainees Lemoine, Osei-Berkoe en Vlietinck hun kans, maar ook zij konden de 0-1-achterstand niet meer ongedaan maken. Opvallend: eerst experimenteerde Preud’homme met De Bock op het middenveld, daarna met Cools. Geen onbelangrijke voetnoot: Antalyaspor kwam in actie met zijn beste 11.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws