Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan maakt ploegmaat helemaal gek met héérlijke dubbele reflex

Ryan maakt ploegmaat helemaal gek met héérlijke dubbele reflex

Dat Mathew Ryan een stukje kan keepen, weten we in Jan Breydel al langer dan vandaag. Maar sinds zijn overstap naar Valencia kon de 24-jarige doelman nog maar zelden zijn keeperskunsten etaleren. Vorig seizoen moest hij immers 18 keer op de bank plaatsnemen en verzamelde hij – mede door een knieblessure – slechts 720 speelminuten. 

In aanloop naar de start van de Primera División maakt Ryan alvast indruk bij Valencia. En ook topkeeper Jan Oblak (Atlético Madrid) gaf onlangs te kennen dat hij gelooft in de kwaliteiten van de Australische goalie.

Op training laat Ryan alleszins zien dat hij over uitstekende reflexen beschikt. Met een dubbele redding houdt hij zijn ploegmaat – tot diens grote ergernis – van een doelpunt. Komend seizoen mag het ex-sluitstuk van Club Brugge opnieuw de concurrentie aangaan met Diego Alves en Jaume Domènech, tenzij één van de drie doelmannen nog andere oorden opzoekt natuurlijk…

TEAM | TRAINING SESSION . Working hard! . #ValenciaCF #VCF #AmuntValencia

Een video die is geplaatst door Valencia CF (@valenciacf) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws