Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Reviewcommissie heeft slecht nieuws voor Club Brugge

Reviewcommissie heeft slecht nieuws voor Club Brugge

Club Brugge geraakte zondagnamiddag niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Standard. En – naast het mislopen van een driepunter – is er nog meer slecht nieuws voor Blauw-Zwart. 

Zo is er de blessure van Felipe Gedoz en heeft de Reviewcommissie maandag beslist om Laurens De Bock te laten vervolgen door het Bondsparket. De Brugse linksachter raakte even voor affluiten Isaac Mbenza, toen hij de bal probeerde af te schermen aan de cornervlag.

Yannick Ferrera reageerde achteraf furieus, want volgens hem was de 2-2 van Engels er nooit gekomen als scheidsrechter Bart Vertenten een fout had gefloten voor onderstaande overtreding van De Bock. Michel Preud’homme oordeelde dat het belichten van die specifieke fase “partijdigheid” is. De Bock – die ook geel kreeg tijdens de wedstrijd – riskeert een schorsing.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws