Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov mist match tegen KV Oostende door nieuwe blessure

Refaelov mist match tegen KV Oostende door nieuwe blessure

Lior Refaelov was vorig seizoen opnieuw één van de cruciale pionnen bij Club Brugge, maar in volle titelstrijd moest Blauw-Zwart het wel zonder hem doen. De Israëliër was immers op de sukkel met een pubalgie en er werd lang getwijfeld om hem te opereren. Dat gebeurde uiteindelijk niet, maar intussen kampt de 30-jarige middenvelder met een nieuwe kwetsuur.

Refaelov heeft momenteel last van vochtophoping in zijn quadriceps. Hij zal er vrijdag dan ook sowieso niet bij zijn tegen KV Oostende. “We willen geen risico nemen en daarom zit hij niet in de kern. We moeten zijn blessure goed managen”, verklaarde Michel Preud’homme in aanloop naar de wedstrijd tegen de Kustboys.

Ook KV Oostende kan niet op volle kracht aantreden. Zo zullen Capon, Akpala, Rozehnal, Jali en Pedersen er niet bij zijn tegen de landskampioen. Van de vorige acht verplaatsingen naar KV Oostende verloor Club geen enkele wedstrijd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws