Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov: “Fenomeen waar we dit seizoen nog veel mee te maken zullen krijgen”

Refaelov Fenomeen waar we dit seizoen nog veel mee te maken zullen krijgen

Club Brugge won afgelopen zondag met 1-0 van Lokeren na een strafschopdoelpunt van Lior Refaelov. De drie punten zijn vanzelfsprekend het voornaamste, maar goed voetbal kregen we nauwelijks te zien. De doelpuntenmaker analyseert.

“Eigenlijk is het onze eigen schuld dat het tot aan het eindsignaal spannend bleef”, opent Refaelov op de officiële website. “Omdat we eerst en vooral veel te traag speelden om Lokeren uit verband te spelen en ten tweede omdat we, ondanks de kansen, verzuimden om een tweede verlossende doelpunt te maken.”

De gelegenheidskapitein denkt alvast een verklaring te hebben voor de matige wedstrijd tegen de manschappen van Georges Leekens. “Het is een feit dat er enkele spelers, zoals mezelf bijvoorbeeld, nog niet hun beste vorm hebben en dat vertaalt zich misschien in het soms wat te traag circuleren van de bal. Uiteraard speel je tegen een vijfmansverdediging en is het iets moeilijker om die uit verband te spelen, maar ik denk dat we dit seizoen vele malen met een dergelijk fenomeen zullen te maken krijgen. Aan ons dus om daar een antwoord op te vinden.”

Tot slot kwam de Israëlische middenvelder nog eens terug op zijn blessure. “Persoonlijk ben ik bijzonder blij dat ik nog eens kon spelen, maar het is duidelijk dat ik nog spelritme ontbeer om echt te kunnen uitblinken. Ik volg heel nauwgezet het programma van de medische staf en hoop nog altijd dat ik de interlandbreak haal. Daarna zal er opnieuw een balans opgemaakt worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws