Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ranieri pakt uit met verrassende uitspraak: “Wij zijn de outsider in poule met Club Brugge”

Ranieri pakt uit met verrassende uitspraak Wij zijn de outsider in poule met Club Brugge

Club Brugge neemt het in de Champions League-groepsfase op tegen Leicester City, FC Porto en Kopenhagen. De reactie van Michel Preud’homme kon je donderdagavond al op BlauwZwartFans lezen. Intussen hebben ook Claudio Ranieri (Leicester City), Nuno Espirito Santo (FC Porto) en Ståle Solbakken (Kopenhagen) zich uitgelaten over de loting.

“Ik zie ons als outsider in groep G”, citeert Het Nieuwsblad Ranieri. “We zullen alles moeten geven en top moeten zijn om onze supporters zeges te bezorgen. Vorig seizoen was fantastisch, maar we willen nu meer. We hebben in de Champions League de kans om onze kwaliteiten te tonen. Er wachten ons 3 moeilijke uitwedstrijden, maar in eigen huis kunnen we, met de hulp van onze supporters, altijd een tikje meer.”

Porto-coach Nuno is minder voorzichtig in zijn analyse. “Wie er in de groep zit, maakt mij niet uit. Wij zijn FC Porto en wij zijn altijd kandidaat om door te gaan naar de tweede ronde. We treffen met Leicester, Club Brugge en Kopenhagen drie kampioenen, maar ik ben er zeker van dat zij zich ook bewust zijn van ons talent en onze ambitie.”

“Wanneer je kijkt naar welke teams we hadden kunnen loten, valt dit mee”, aldus Kopenhagen-trainer Solbakken. “Dit is de loting waar ik zelf op gehoopt had. We kunnen tegen alle 3 de teams punten pakken. Het zal straks vreemd zijn om onze ex-teammaats Claudemir (Club Brugge, nvdr) en Amartey (Leicester City, nvdr) aan de andere kant van het veld tegen te komen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws