Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme zet zijn spelers op scherp: “Zullen zien of de boodschap is aangekomen”

Preud'homme haalt uit Hij moet zelf beslissen of hij als een echte prof wil leven

De voorbije dagen was de Champions League hét gespreksonderwerp bij Club Brugge, maar zondag staat wel al de eerste topper van het seizoen op het programma. Dan komt Standard naar het Jan Breydelstadion. Na de nederlaag in Kortrijk heeft Michel Preud’homme zijn troepen op scherp gezet.

“We komen uit een slechte match, een slechte eerste helft, een slecht resultaat. We moeten dus reageren”, is MPH duidelijk in Het Laatste Nieuws. Na Kortrijk had Preud’homme al gezegd dat hij zijn spelers zou laten voelen dat hij niet tevreden was.

“Ik ga ze niet fysiek kapotmaken en blesseren, hé. Ik ben niet dom. Maar je kan spelers ook iets doen voelen met woorden, met beelden, met beslissingen… Ik hoop dat de boodschap is aangekomen, dat zullen we zondag wel zien. Kijk, ik ben nooit ontevreden geweest op training, anders grijp ik meteen in. Zoals ik in Kortrijk heb gedaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws