Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme weet hoe hij blessure Izquierdo zal opvangen

Preud'homme weet hoe hij blessure Izquierdo zal opvangen

Michel Preud’homme heeft vrijdagnamiddag vooruitgeblikt op de altijd moeilijke uitwedstrijd naar KV Kortrijk. Blauw-Zwart liet al vaak punten liggen in het Guldensporenstadion, maar won er zijn laatste duel met 1-4. 

“Kortrijk is een moeilijke verplaatsing, dat zal nooit veranderen. Ze kunnen thuis net iets meer”, opent Preud’homme op de persconferentie. Tegen de Kerels zal de Luikenaar alleszins geen beroep kunnen doen op José Izquierdo.

“Het uitvallen van Izquierdo gaan we als ploeg opvangen, er zijn opties genoeg”, reageert Preud’homme via de officiële kanalen van Blauw-Zwart. Twee spelers die alvast in aanmerking komen om de Colombiaanse flankspeler te vervangen, zijn Boli Bolingoli en Anthony Limbombe.

Een zeer interessante speler

“We werken al een tijdje met Boli. Hij is afgelopen weekend ingevallen als een volwassen speler, dat maakt me blij. Doordat hij zowel links achteraan als vooraan kan, is hij een zeer interessante speler. Vergeet zijn match op Besiktas niet!”

De van NEC overgekomen flankaanvaller Limbombe lijkt nog wat tijd nodig te hebben om naar zijn beste niveau te groeien. “Limbombe doormaakt een ontwikkeling bij Club en doet dat goed. We geven hem tijd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws