Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme reageert op Champions League-loting met duidelijke ambitie

Preud'homme spreekt Champions League-ambities uit na loting

Club Brugge werd donderdagavond ingedeeld in Groep G en neemt het in de Champions League-groepsfase op tegen Leicester City, FC Porto en Kopenhagen. Michel Preud’homme analyseert.

Uit pot 1 kwam Leicester City, de onverwachte Engelse landskampioen van afgelopen seizoen. “Het is niet Manchester City en United, Arsenal of Chelsea die we treffen, maar laat ons vooral niet uit het oog verliezen dat ze afgelopen seizoen de Premier League helemaal beheerst hebben met een verdiende landstitel als resultaat.”

En ook de nieuwe werkgever van Laurent Depoitre valt volgens de Brugse coach niet te onderschatten. “FC Porto is de Europese kampioen. Ze kennen in deze competitie het klappen van de zweep. Jaarlijks slagen ze er moeiteloos in om de groepsfase te overleven.”

Met Kopenhagen treft Blauw-Zwart een ploeg waar ze in het verleden al vaker tegen speelden. “We weten welk vlees we in de kuip krijgen. Als we alle tegenstanders op een rij zetten, dan vind ik dat Club resoluut de derde plaats mag ambiëren”, besluit MPH op de officiële site.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws