Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme over transferplannen: “Niet zomaar gelijk wie halen”

Preud'homme over transferplannen Niet zomaar gelijk wie halen

Zondagnamiddag wil Club Brugge tegen Standard opnieuw aanknopen met een driepunter. Michel Preud’homme had het op zijn wekelijkse persconferentie over de Champions League loting, de Brugse transferplannen, Boli Bolingoli en Tomas Pina.

Donderdagavond kwam Club tijdens de loting van de Champions League in groep G terecht. “We zitten in een groep met 2 echt grote clubs: de Engelse kampioen (Leicester City, nvdr) en Porto, dat sinds 1990 veertien titels haalde! Elke prestatie van Club in deze groep zal uitzonderlijk zijn, onderschat dit alsjeblieft niet!”

“De loting was leuk, maar nu ligt de focus op zondag”, gaat MPH verder. “Zondag is het enige doel de 3 punten halen, alles daarbuiten is niet onze verantwoordelijkheid.” Zoals je eerder al op BlauwZwartFans kon lezen, is Boli Bolingoli twijfelachtig voor de wedstrijd tegen de Rouches. “Boli blijft ook vandaag binnen, als hij morgen niet kan trainen, valt hij buiten de selectie.” Over zomeraanwinst Pina was er beter nieuws. “We hopen Pina speelklaar te hebben na de interlandbreak.”

Tot slot liet de Brugse coach zich uit over de transferplannen van Blauw-Zwart. Eerder hadden Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe immers aangegeven dat Club nog uitkijkt naar versterking. “Club is bereid om nog een inspanning te doen, maar we gaan niet zomaar gelijk wie halen”, besluit MPH via de officiële kanalen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws