Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme laat zich uit over blessure Izquierdo

Preud'homme laat zich uit over blessure Izquierdo

Club Brugge won zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen met het kleinste verschil van Sporting Lokeren. Na afloop van de match gaf Michel Preud’homme toelichting bij de Brugse zege.

“Ik ben tevreden met de drie punten, maar ontevreden omdat we niet genoeg volgens het plan speelden”, vertelt Preud’homme aan Sporza. “Er waren te veel slordigheden, te veel slechte passes en we combineerden te veel door het centrum.”

“We hadden meer gebruik moeten maken van de flanken en van afstandsschoten. Het is mij een raadsel waarom we na de 1-0 zo onregelmatig stonden te spelen, maar desondanks hadden we de wedstrijd al sneller kunnen afmaken.”

In het begin van de tweede helft greep Izquierdo naar zijn lies. MPH greep in en bracht Boli Bolingoli tussen de lijnen. Na de wedstrijd reageerde de Luikenaar op de kwetsuur van de Colombiaanse flankspeler.

“Hij had last van zijn lies, meer weet ik niet. Bij zulke blessures moet je één of twee dagen wachten.” Preud’homme was wél tevreden over zijn vervanger. “Zowel Boli als Jelle zijn goed ingevallen. Dat waren twee positieve wissels.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws