Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme heeft ook goed nieuws, maar: “Ik had er meer van verwacht”

Preud'homme haalt uit Hij moet zelf beslissen of hij als een echte prof wil leven

Zondag moet Club Brugge zich tegen Lokeren herstellen na twee opeenvolgende nederlagen. Vorige week ging Club in Oostende onderuit met 1-0 en dinsdag verloor het ook in een oefenwedstrijd achter gesloten deuren tegen Antalyaspor (0-1).

Na die laatste partij was Michel Preud’homme toch wat teleurgesteld. “Ik had meer verwacht van de oefenwedstrijd tegen Antalyaspor, maar we weten nu waar iedereen staat”, vertelde hij vandaag op zijn persconferentie.

Maar de trainer kon ook goed nieuws brengen vanuit de ziekenboeg. “Refaelov traint sinds 2 dagen pijnvrij, Poulain had last aan zijn kuit en heeft nog niet gespeeld dit seizoen. Mijn kern is compleet.” 

En daar hoort ook Björn Engels bij. De verdediger speelde tot nu toe nog geen officiële wedstrijd dit seizoen. “Engels heeft geen voorbereiding gehad en mag zich niet forceren, dat is de enige reden waarom hij nog niet speelde. Een fitte speler is niet noodzakelijk wedstrijdklaar. We moeten zorgen dat er een basis is, zodat de speler niet hervalt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws