Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme haalt uit: “Ik vind dat partijdigheid”

Preud'homme haalt uit Ik vind dat partijdigheid

Club Brugge is zwak aan het nieuwe voetbalseizoen begonnen. Na vijf speeldagen telt Blauw-Zwart amper 7 punten en vinden we de landskampioen terug in de buik van het klassement. Ook in de thuismatch tegen Standard kon er niet gewonnen worden. Het werd 2-2 na een zinderende topper vol emoties.

“Ik kan mijn spelers deze keer niets verwijten qua mentaliteit”, opent Preud’homme bij PlaySports. “Ze hebben 94 minuten lang alles gegeven, maar wij geven twee doelpunten weg. Er gaat heel veel mis bij de twee tegengoals: individuele fouten, niet goed in het duel en ga zo maar door…”

“Mijn spelers hebben nog te veel andere zaken aan hun hoofd zoals de Champions League en transferperikelen. Je moet 100% geconcentreerd zijn en niet 90 of 95%. Ik maak me zorgen over het puntenverlies, want we staan niet waar we moeten staan.”

Scholz heeft zoveel fouten mogen maken

Standard-coach Yannick Ferrera voelde zich achteraf bekocht omdat een fout van Laurens De Bock niet gefloten werd en de 2-2 van Bjorn Engels volgens hem uit die fase voortvloeide. Toen Preud’homme de betreffende fase voorgelegd werd, was hij daar niet over te spreken.

“Ik vind dat partijdig van jullie. Dan moet je ook al die andere fases tonen. Hier zal nu heel veel over geschreven worden, maar je moet de volledige wedstrijd bekijken. En daarna kan je een correcte analyse maken. Scholz heeft zoveel fouten mogen maken en had zo vaak een gele kaart kunnen krijgen. En er is nog wel meer gebeurd. Ik hoop dat jullie dat ook zullen laten zien”, besluit MPH.

Een stukje uit het interview

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws