Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme geeft zijn mening over nieuwe bondscoach Rode Duivels

Preud'homme geeft zijn mening over de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels

Woensdagavond kwam de KBVB plots met het nieuws dat Roberto Martínez aangesteld werd als trainer van de Rode Duivels. Michel Preud’homme was voor velen dé ideale kandidaat, maar de Luikenaar bedankte. Vandaag gaf de trainer van Club Brugge uitleg bij zijn beslissing en reageerde hij op de keuze voor Martínez.

“Uit vaderlandsliefde was een duobaan misschien mooi op papier, maar het is niet logisch, niet houdbaar”, vertelt Preud’homme via de officiële kanalen van Blauw-Zwart. De 57-jarige trainer dacht wel na over het aanbod, maar vond het al bij al geen goed idee. Zeker niet omdat hij eerder nog twijfelde om een sabbatjaar in te lassen.

Preud’homme reageerde tot slot ook nog kort over de keuze voor de ex-trainer van Swansea City, Wigan en Everton. “Ik ken Martinez niet, maar ik ben zeker dat de bond een weloverwogen keuze gemaakt heeft. We moeten vertrouwen geven!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws