Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme ergert zich: “Voor de match nog beelden van laten zien”

Preud'homme ergert zich Voor de match nog beelden van laten zien

Club Brugge kon in de Versluys Arena niet voortborduren op zijn goeie prestatie van de openingsspeeldag tegen KV Mechelen. Integendeel zelfs, Blauw-Zwart stelde teleur en even voor affluiten was het Yassine El Ghanassy die Michel Preud’homme en zijn manschappen met lege handen achterliet. 

Een vermijdbaar tegendoelpunt, zo oordeelde Preud’homme achteraf. “Het is niet de eerste keer dat Proto snel en ver uittrapt na een stilstaande fase. Daar hadden we voor de match nochtans beelden van laten zien”, vertelt de Luikenaar aan HLN.

“Spijtig genoeg slikten we dan toch een doelpunt op die manier. We zijn in de fout gegaan en dat had niet gehoeven. Vier op zes na twee uitwedstrijden had voldoende geweest”, sakkert Preud’homme.

“Als je ziet wat er gebeurde tijdens de eerste negentig minuten en je bekijkt wat er gebeurde in de laatste twee minuten, tja… Dan was een gelijkspel een terechte uitslag geweest. We zijn allebei gevaarlijk geweest. We maakten zeker en vast geen aanspraak op meer dan één punt, omdat we voorin te slordig waren. Het ontbrak ons in de offensieve linie aan beweging, vinnigheid en snelheid”, besluit MPH.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws