Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pakt Club Brugge op de valreep uit met zowel inkomende als uitgaande transfer?

Pakt Club Brugge op de valreep uit met zowel inkomende als uitgaande transfer

Na de komst van Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe leek Club Brugge zijn transferhuiswerk al vroeg klaar te hebben tijdens deze zomermercato. Maar de vele blessures zouden daar wel eens verandering in kunnen brengen.

Nadat eerder bekend raakte dat José Izquierdo en Lior Refaelov langdurig out zijn, was het zondagnamiddag de beurt aan Felipe Gedoz. De 23-jarige Braziliaan verzwikte zijn enkel en is volgens HLN enkele weken tot meer dan een maand out.

Momenteel liggen er met Izquierdo, Refaelov, Bolingoli en nu dus ook Gedoz maar liefst vier vleugelspelers in de Blauw-Zwarte lappenmand. Met het oog op de strijd op drie fronten wil Michel Preud’homme er dan ook graag nog een vleugelspits bij. Aleksandar Katai en Mehdi Carcela zijn nog steeds de meest genoemde namen.

Dan toch nog Lombaerts?

Transferprijs Lombaerts zakt, Club Brugge nog steeds in de running

Voorts heeft Club volgens Het Nieuwsblad tijdens de laatste dagen opnieuw geïnformeerd naar de voorwaarden van Nicolas Lombaerts. Zenit wil ten laatste vandaag zekerheid over de Rode Duivel, aangezien ze toch enkele dagen tijd nodig hebben om het vertrek van de ervaren centrale verdediger op te vangen.

Mechele

Anderlecht legt naar verluidt vandaag een officieel bod neer bij de Russen en lijkt dus de grootste kanshebber om Lombaerts binnen te halen, maar het Brugse jeugdproduct en zijn club geraken het getreuzel van Paars-Wit stilaan beu. Club hoopt Lombaerts dan ook in extremis voor de neus van Paars-Wit weg te kapen.

Preud’homme beschikt met Engels, Denswil, Poulain en Mechele over vier goeie centrale verdedigers, maar het is nog altijd niet zeker dat laatstgenoemde in Jan Breydel blijft. Als Mechele – al dan niet op uitleenbasis – nog vertrekt, is de komst van Lombaerts zeker niet ondenkbaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws