Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pakt Club Brugge in extremis nog uit met talentvolle middenvelder?

Pakt Club Brugge in extremis nog uit met talentvolle middenvelder

Het einde van de zomermercato nadert met rasse schreden en het is stilaan het moment voor Club Brugge als het nog wil uitpakken met een opportuniteit. Naast de concrete interesse in Mehdi Carcela versterkt Blauw-Zwart zich mogelijk ook nog met een verdedigende middenvelder.

Volgens Allnigeriasoccer is Club Brugge erg geïnteresseerd in Azubuike Okechukwu, die indruk maakte tijdens de voorbije Olympische Spelen in Rio. De 19-jarige middenvelder pakte brons met Nigeria.

Okechukwu komt momenteel uit voor de Turkse tweedeklasser Yeni Malatyaspor, waar hij één van de absolute sterkhouders is. Hij heeft nog een contract tot 2018, maar hoopt dat hij mag vertrekken. Ook het Oostenrijkse Rapid Wien hengelt naar de diensten van de talentvolle Nigeriaan.

Maak kennis met Azubuike Okechukwu

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws