Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oulare komt terug op transfer van Club naar Watford: “Om de tuin geleid”

Oulare komt terug op transfer van Club naar Watford Om de tuin geleid

Obbi Oulare ruilde vorig jaar het shirt van Club Brugge voor dat van Watford. Veel plezier beleefde de 20-jarige aanvaller echter niet aan zijn eerste seizoen in de Premier League. Oulare kreeg welgeteld 5 competitieminuten en mocht 45 minuten opdraven in de beker. That’s it. 

Een uitleenbeurt aan Zulte Waregem kan dan ook een goeie zaak zijn voor de man van 8 miljoen euro, die graag nog eens terugkomt op zijn transfer naar de Engelse eersteklasser. “Waarom ik bij Club vertrok? Het was een combinatie van een aantal redenen”, legt Oulare uit in Sport/Voetbalmagazine.

“Op 31 augustus was ik op stage met de nationale beloften en ik kon ‘s avonds de slaap niet vatten. Ik had een vreemd voorgevoel. Ineens kreeg ik een melding op mijn gsm: “Welkom Leandro Pereira en Jelle Vossen.” Gevolgd door een paar verontrustende telefoons van mijn makelaars die mij waarschuwden dat ik in de pikorde achter Diaby, Pereira en Vossen zou komen. En een geruststellend schouderklopje van Club kwam er niet.”

Niet voor het geld

“Je bent achttien en je makelaar zegt dat Watford jou speelmogelijkheden biedt in de Premier League. Dan spring je toch op die trein? Ik moet dus lachen als ik hoor dat mijn keuze gestuurd werd door het geld.”

“Maar nu besef ik dat ik om de tuin werd geleid door mijn toenmalige makelaar. Zijn verhaal strookte niet met de realiteit. Tijdens de afwikkeling van mijn transfer zijn er bovendien zaken gebeurd die mij niet bevielen. En ik had daar geen vat op”, besluit Oulare.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws