Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Ryan Donk heeft nieuwe club beet

OFFICIEEL Ryan Donk heeft nieuwe club beet

Ryan Donk, die van 2009 tot 2013 voor Club Brugge uitkwam, trok in januari voor 2,5 miljoen euro naar Galatasaray. De 30-jarige Nederlander kon ondanks zijn riante jaarsalaris van 1,5 miljoen euro nog niet overtuigen bij de Turken en mocht dan ook uitkijken naar een nieuwe uitdaging. 

Die vindt Donk bij het Spaanse Real Betis, waar hij op huurbasis naartoe trekt. “De keuze voor Betis is vanwege kans op speeltijd”, vertelt Donks zaakwaarnemer Winny Haatrecht aan De Telegraaf. “Bij Galatasaray is de kans daarop kleiner.”

Galatasaray leent Donk voor één jaar uit en ging ermee akkoord om een aankoopoptie in zijn vernieuwde verbintenis te laten opnemen. In Spanje hoopt de ex-speler van Blauw-Zwart zich opnieuw in de kijker te spelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws