Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Odjidja heeft transfer beet en wordt de best betaalde speler in de competitie

'Odjidja heeft transfer beet en wordt de best betaalde speler in de competitie'

Vadis Odjidja verzamelde in drie seizoenen slechts 372 speelminuten in het eerste elftal van Norwich City. Een erg magere balans, ook al werd hij tussendoor nog enkele maanden uitgeleend aan Rotherham United. Een transfer lijkt voor de ex-middenvelder van Club Brugge dan ook in de maak.

Zoals je vorige maand al kon lezen op BlauwZwartFans, is er een opvallende transfer in de maak voor Odjidja. Volgens HLN tekent de 27-jarige Ghanese Belg vandaag een contract voor twee jaar bij Legia Warschau. Daar maakt hij kans op de Champions League en zal hij van Besnik Hasi ongetwijfeld het nodige vertrouwen krijgen. Iets wat hij in de voorbije seizoen niet kreeg.

De overstap naar de Poolse landskampioen zal Odjidja hoe dan ook geen windeieren leggen. Volgens Przegląd Sportowy wordt hij namelijk de best betaalde speler in de Poolse competitie. Eerder versterkte Hasi zich al met Thibault Moulin en Steeven Langil van Waasland-Beveren.

UPDATE (18.45u) –> Transfer is officieel afgerond

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws