Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Mehdi Carcela weigert aanbieding Club Brugge en trekt naar Spanje

OFFICIEEL Mehdi Carcela weigert aanbieding Club Brugge en trekt naar Spanje

Club Brugge ging door de langdurige afwezigheid van Lior Refaelov nog op zoek naar een flankaanvaller, maar die lijkt er niet meer te komen. Topdoelwit Mehdi Carcela is immers officieel voorgesteld bij Granada.

Blauw-Zwart stond dicht bij een akkoord met Carcela, maar de 27-jarige Marokkaan moest Michel Preud’homme & co uiteindelijk toch teleurstellen. Granada heeft de komst van de Benfica-speler immers officieel aangekondigd via Twitter.

Vooral de vader van de vleugelspits, Francisco Carcela, zou een belangrijke rol gespeeld hebben bij het afspringen van de transfer. Hij gaf de voorkeur aan een Spaans avontuur en zijn zoon volgde hem daar uiteindelijk ook in.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws