OFFICIEEL: jonge verdediger kiest na 13 seizoenen Club Brugge voor nieuw avontuur

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL jonge verdediger kiest na 13 seizoenen Club Brugge voor nieuw avontuur

Doet de naam Younes Boudadi een belletje rinkelen? Wellicht niet. De 20-jarige rechtsachter speelde nochtans maar liefst 13 seizoenen voor Club Brugge. Intussen heeft hij echter besloten om Blauw-Zwart te verlaten.

De beloftevolle speler van Club Brugge zal vanaf dit seizoen uitkomen voor Boston, een club uit de Amerikaanse NCAA Division 1. Daar kan de rechtsachter zijn studies combineren met het voetbal. In Jan Breydel had Boudadi geen uitzicht op een plaatsje in de A-kern.

De jonge verdediger kondigde de transfer via zijn officiële Instagram-account aan, vergezeld van onderstaande boodschap. Boudadi tekende een contract voor 4 seizoenen bij Boston.

“Na 13 seizoenen Club Brugge verlaat ik de ploeg waar ik mijn volledige opleiding en veel mooie momenten heb gehad, maar het was tijd voor wat anders. Na enkele maanden wachten is het eindelijk zover. Volgende week vertrek ik voor 4 jaar naar de Verenigde Staten om in Boston mijn voetbalcarrière en studies verder te zetten. Ik zal uitkomen in de NCAA Division 1 en daarnaast ook voor een major in Management gaan in Boston College. See you Belgium, wish me luck.”

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws