Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge plukt doelman bij Standard weg

OFFICIEEL Club Brugge plukt doelman bij Standard weg

Club Brugge beschikt met Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese en Jens Teunckens over drie goeie doelmannen. Desondanks bleek de honger naar een nieuwe goalie nog altijd niet gestild bij Blauw-Zwart. 

Club hield het langs inkomende zijde relatief rustig tijdens de huidige zomermercato: Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe zijn – op enkele jongelingen na – de enige nieuwelingen in Jan Breydel. Intussen kan daar echter een nieuwe naam aan toegevoegd worden.

Lucas Alfieri ruilt het shirt van Standard in voor dat van Club Brugge. Hij kwam afgelopen seizoen uit voor de U19 van Standard. Alfieri kondigde zijn transfer zelf aan via zijn officiële Twitter- en Instagram-account. Normaal gesproken vormt hij in eerste instantie een versterking voor de beloften van Blauw-Zwart.

New club , new challenge ⚫️🔵

Een foto die is geplaatst door Alfieri Lucas (@lucas0398) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws