Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Björn Vleminckx keert terug naar België

OFFICIEEL Björn Vleminckx keert terug naar België

Björn Vleminckx droeg van 2011 tot 2013 het shirt van Club Brugge en vond in 46 wedstrijden 9 keer de weg naar doel. Na passages in Turkije – bij Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor en Göztepe Izmir – zal de 30-jarige spits echter terugkeren naar de Jupiler Pro League.

Vleminckx was einde contract bij Göztepe Izmir en mocht dus uitkijken naar een nieuwe club. Voor Antwerp hét signaal om contact op te nemen met de ex-spits van Club Brugge.

De bonkige aanvaller tekende een contract voor 2 seizoenen op de Bosuil. “Met de komst van Björn sluit Royal Antwerp FC meteen de inkomende transferactiviteiten af”, klinkt het op de officiële website van The Great Old.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws