Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe tegenvaller voor Club: Gedoz heeft scheurtje in de ligamenten

Nieuwe tegenvaller voor Club ook Gedoz tijdje in de lappenmand

Club Brugge geraakte zondagnamiddag niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Standard en zag tot overmaat van ramp Felipe Gedoz kermend van de pijn naar de zijlijn gedragen worden.

Verwacht het onverwachte. Veel beter kan je Gedoz volgens ons niet omschrijven. De 23-jarige Braziliaan is zeker niet de meest geliefde in Jan Breydel, maar feit is dat hij intrinsiek één van de beteren is bij Blauw-Zwart.

Na een goed uur voetballen moest doelpuntenmaker Gedoz echter noodgedwongen naar de kant nadat hij zijn enkel verzwikt had. Volgens Het Laatste Nieuws zal de jonge flankaanvaller een paar weken out zijn. Als blijkt dat zijn ligamenten geraakt zijn, kan de onbeschikbaarheid zelfs oplopen tot een maand.

Met andere woorden: kopzorgen voor Michel Preud’homme. De Brugse coach heeft met Izquierdo, Refaelov, Bolingoli én nu ook Gedoz maar liefst vier vleugelspitsen die in de lappenmand liggen. Versterking lijkt dan ook meer dan welgekomen…

UPDATE: op de officiële site is intussen bevestigd dat Gedoz 3 à 4 weken out is door een scheurtje in de ligamenten. BlauwZwartFans wenst Felipe veel beterschap toe!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws