Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH schept duidelijkheid na miljoenenboden op sterkhouder: “Hij blijft!”

MPH schept duidelijkheid na miljoenenboden op sterkhouder Hij blijft!

Club Brugge versterkte zich tijdens de huidige zomermercato met Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Voorts is het Blauw-Zwart menens om zijn sterkhouders van de kampioenenploeg van vorig seizoen samen te houden. 

Om dat doel te bereiken, weigerde Club al diverse miljoenenboden voor onder meer José Izquierdo. Hamburg kwam met een bod van 12 miljoen euro, terwijl Sevilla 9,5 miljoen euro veil had voor de pijlsnelle Colombiaan.

In aanloop naar de wedstrijd tegen KV Oostende reageerde Preud’homme op de aanbiedingen voor zijn 24-jarige flankspeler. “Er zijn gesprekken geweest en iedereen zit op dezelfde golflengte. Izquierdo blijft dit seizoen”, klinkt het klaar en duidelijk via de officiële kanalen van Blauw-Zwart.

“Ik heb deze week de Izquierdo van altijd gezien”, gaat de Brugse coach verder. “Ik probeer nu iedereen fit te krijgen en speelminuten te geven, dan kunnen we weer roteren”, besluit Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws