Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH niet tevreden met prestatie van zijn manschappen: “Niet goed genoeg”

MPH niet tevreden met prestatie van zijn manschappen Niet goed genoeg

Club Brugge speelde een erg matige wedstrijd in de Versluys Arena en zag in het slot van de wedstrijd een punt door zijn vingers glippen toen Yassine El Ghanassy de 1-0 tegen de touwen schoot. Michel Preud’homme was achteraf dan ook enigszins teleurgesteld in de prestatie van zijn ploeg.

“De snelheid van uitvoering, het tempo en de beweging voorin lagen niet hoog genoeg”, analyseert MPH tegenover PlaySports. “Het tempo lag te laag om Oostende vanavond pijn te doen.”

“Collectief speelden we vandaag niet snel genoeg, maar als je de hele wedstrijd bekijkt, was een gelijkspel een logischer resultaat geweest. Oostende is nooit een gemakkelijke tegenstander. Met de kwaliteit die ze dit seizoen in de ploeg hebben, gaan ze meedraaien aan de top”, besluit Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws