Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH komt met duidelijk statement over Izquierdo, Engels en Denswil: “Dat was voor mij een verrassing”

MPH komt met duidelijk statement over Izquierdo, Engels en Denswil Dat was voor mij een verrassing

Dat Club Brugge vastberaden is om zijn sterkhouders van afgelopen seizoen samen te houden, weten we intussen allemaal. Maar dat Blauw-Zwart zo ver zou gaan om in zijn opzet te slagen, doet velen met verstomming slaan. Michel Preud’homme wil echter van geen wijken weten.

Nog tot 31 augustus is het bang afwachten voor Club Brugge en zijn fans. Er is immers heel wat interesse in de sterkhouders van de landskampioen. Maar als het van Preud’homme afhangt, mag de Blauw-Zwarte aanhang op zijn beide oren slapen. In HLN reageerde de Brugse coach op de transfersituatie van José Izquierdo, Bjorn Engels en Stefano Denswil.

Izquierdo ziet sterke prestaties ook door FIFA beloond worden

MPH over Izquierdo

–> 9,5 miljoen euro van Sevilla afgewezen
–> 12 miljoen euro van Hamburg afgewezen

“De reactie van José tijdens en na de wedstrijd tegen KV Mechelen was voor mij een verrassing. Ik had tijdens de week alleszins geen enkel negatief signaal van zijn kant uit opgevangen. Misschien is er iets gebeurd, waar wij geen weet van hebben.”

“Deze week heb ik terug de ‘normale’ Izquierdo gezien, dus ik hoop dat alles nu weer in orde is. Er zijn gesprekken geweest tussen de club enerzijds en de entourage van de speler anderzijds en nu zit iedereen op dezelfde golflengte.”

“José ligt nog drie jaar onder contract bij Club Brugge en iedereen weet nu dat hij nog minstens één jaar hier blijft.” Door een salarisverhoging behoort de Colombiaanse sneltrein nu tot één van de grootste verdieners in Jan Breydel.

Droomtransfer voor Engels op komst 'Bod van 16 miljoen euro'

MPH over Engels

–> Interesse van onder meer Arsenal en Dortmund afgewezen

“De interesse voor Björn was lang niet zo concreet. Plus hij weet ook dat hij na zijn zware blessure van vorig seizoen opnieuw moet opbouwen. Hij is dan ook slim genoeg om niet voor een transfer te kiezen.”

Denswil legt uit hoe hij bij Club belandde Alleen maar positieve verhalen

MPH over Denswil

—> 7 miljoen euro van Monaco afgewezen 

“Iedere speler reageert anders op transferperikelen en daar is Stefano het mooiste voorbeeld van. Hij heeft voor zichzelf uitgemaakt dat hij niet ingaat op aanbiedingen van andere clubs en wil zeker nog één jaar bij Club Brugge blijven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws